APHRODITE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2589 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aphrodite. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:34 Eten was prima, maar volgens de app 60 min bezorg tijd was uiteindelijk 120 min..
28 jan 2023 om 20:17 Normaal nooit geen klacht verstuurd, maar geen smaak aan het vlees. Ik had schaslick besteld en ik ken dat toch wel anders. Smakeloze uien en 3 stukjes paprika, geen saus. Ik heb 3/4 weggegooid. Zonde van mijn 27 euro
23 jan 2023 om 8:21 Kwaliteit van het eten was heel goed, de bezorgtijd van 75 min. Iets minder om 16:00 besteld met verzoek zo snel mogelijk
18 jan 2023 om 23:31 goed hoor
14 jan 2023 om 12:10 Er werd iets bezorgd, totaal wat we niet besteld hadden. Bij de herkansing was het koud. Even geen Aphrodite meer.
11 jan 2023 om 21:48 Eten was rotzooi gyros is gewoon showarma friet veel te droog nooit meer hier bestellen
8 jan 2023 om 21:05 Lekkere kapsalon, iets teveel kaas.
6 jan 2023 om 20:29 Je besteld gyros, en je krijgt mislukte shoarma, echt heel vies !
5 jan 2023 om 21:53 Bezorging was prima op tijd. Eten was redelijk. Stokbroodje was zwart verbrand en bestelling was niet helemaal compleet. Na ruim een uur werd er een nalevering gedaan.
1 jan 2023 om 22:38 Na 5 kwartier opgebeld met de vraag wat de status van de bestelling was. Ik kreeg een onbeschofte snauw dat ik maar moest wachten. Gyros is gewoon shoarma, klantvriendelijkheid 0. Wij bestellen hier niet meer!
1 jan 2023 om 19:47 Bestelde gyros, maar kreeg shoarma. En mis de gyros kruiden
31 dec 2022 om 20:48 Zoals altijd lekker