APHRODITE

APHRODITE Shoarma-grillspecialist, Griekse keuken, spareribs etc

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2242 beoordelingen
26 sep 2021 om 22:10 Slecht. Mixschotel en pita gyros besteld. Of het wel gyros was vraag ik mij af. Leek meer op zeer slechte shoarma. En wat er in de mixschotel zat vraag ik mij ook. Waar die 21.50 gebleven is? Bijna in zijn geheel in de prullenbak. Erg jammer.
26 sep 2021 om 20:21 Netjes binnen genoemde tijd! Lekker eten!
26 sep 2021 om 20:12 Ik heb begrepen dat het probleem van overschrijding van de bezorgtijd bij Thuisbezorgd ligt. Zij geven 40 minuten op terwijl jullie 90 minuten aangeven. Ik heb een klacht ingediend bij Thuisbezorgd. Jullie is dit NIET aan te rekenen. Dus zeer tevreden!!
26 sep 2021 om 18:41 25 sep voor 40+ euro aan eten besteld hoogvliet. Dit werd 1 uur en 45 minuten later pas bezorgd en de bezorger was niet vriendelijk. Belt mijn partner, krijgt hij de bezorgster met een grote mond aan de telefoon. Ben dit na jaren niet gewent van aphrodite
26 sep 2021 om 14:24 Spareribs zijn erg goed, shoarma helaas minder lekker.
24 sep 2021 om 0:11 De Turkse pizza was lekker gevuld en goed warm. De bezorgtijden was volgens de app 55 minuten, maar de bestelling was er al na 20 minuten. Vriendelijke bezorgster!
23 sep 2021 om 20:17 Het eten was top! Maar wel VEEL! Ja prijs kwaliteit verhouding was echt 120%!
14 sep 2021 om 19:54 eten was lekker. om 3 uur besteld voor afleveren om half 6 maar werd pas om 10 over 6 gebracht
2 sep 2021 om 0:57 Er is rond 17:00 uur besteld. Bezorging was afgesproken om 18:30.. bezorging Rond 1855 met koude frites. Eten verder wel goed. Frites paar minuten in de aifrirer weer warm. Maar te laat bezorgen op woensdag terwijl je op tijd besteld zou niet hoeven kunne
31 aug 2021 om 18:23 Redelijke maaltijd, maar de erg pittige merquez heeft de weg naar de kliko gevonden. Ook was het erg verrassend dat de tzatziki warm werd geleverd. Dit hoort toch juist koud en verfrissend te zijn.
29 aug 2021 om 0:30 Eten was koud , en na ruim 100-110 min haden wij helaas niet echt honger meer , voortaan halen we het wel op dan is het top om te eten ,
28 aug 2021 om 20:00 Was op tijd en prima eten