APHRODITE

APHRODITE Shoarma-grillspecialist, Griekse keuken, spareribs etc

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2475 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aphrodite. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:14 wederom lekker, helaas 1x extra friet te weinig, geld hiervoor werd vanavond nog netjes afgegeven.
3 jul 2022 om 3:37 De levering was prima; vriendelijke leverancier :) Het eten was een tikkie minder; ik had een gyros schotel besteld en het proeft alsof het uit de supermarkt komt. Het was wel lekker, maar niet iets super speciaals buiten de heerlijk grote porties.
3 jul 2022 om 0:25 Bezorging was meer dan 90 minuten te laat. Aangezien mijn kleine broertje nog moest eten, ging ik maar bellen. Meneer klonk erg haastig en alsof hij niet met mij in gesprek wilde gaan. Bezorg dame was ook heel vluchtig, en niet bepaald netjes. 2/10
30 jun 2022 om 13:18 na onze tweede ervaring bij dit restaurant kunnen we zeggen dat de patatjes en de patatjes in de kapsalon te droog zijn. en de gyros te zoutig. Souvlaki schotel was wel lekker. jammer van de doorbakken patat.
25 jun 2022 om 19:29 Vlees te droog
24 jun 2022 om 22:48 Top eten!! Genoten
18 jun 2022 om 18:24 Moest ruim 1,5 uur wachten op 1 broodje gyros. Het eten was lauw. Het vlees erg vet en de tzatziki zurig. Jammer, vorige keer was het echt heel lekker en dat maakte het lange wachten goed.
14 jun 2022 om 17:32 Bestel hier geen gyros. Het is namelijk gewoon shoarma gebeld om de fout door te geven… hun gyros is shoarma word aangegeven?!.. als je gyros wilt kun je beter bij Souvlaki bestellen…. Voor mij was dit de laatste keer.
13 jun 2022 om 20:53 Was erg laat en ook aangebrand
11 jun 2022 om 21:14 Bezorging duurde iets meer dan een uur maar dat stond ook aangegeven, dus prima. Het eten was echter echt niet lekker... slappe patat, koude en klonterige pindasaus, kleffe stokbrood en pitabroodje, warme gesmolten kruidenboter.. bah bah
11 jun 2022 om 18:48 Eten is lekker maar ik ga niet meer bestellen omdat steeds 2uur duurt voor dat ze komen, onacceptabel.
7 jun 2022 om 8:36 Heel lekker jammer dat 2 uur duurde voor bezorging